Best verkocht

Weddingstar Wegwerpcamera black & white damask
  • Weddingstar Wegwerpcamera black & white damask

Weddingstar Wegwerpcamera black & white damask

€ 18,20
1 tot 2 werkdagen ☑
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal
  • Veilig betalen (Betaal met uw eigen bank) Veilig betalen (Betaal met uw eigen bank)
  • Altijd de goedkoopste. Gratis verzending ! Altijd de goedkoopste. Gratis verzending !
  • 14 dagen geld terug garantie 14 dagen geld terug garantie

Deze wegwerpcamera kun je eenmalig gebruiken om 16 foto's te maken. Na het maken van de foto's breng je de wegwerpcamera weg bij een supermarkt of andere winkel die foto's kan ontwikkelen.

De wegwerpcamera is zalmkleurig. De kleur van de foto is mogelijk afwijkend van de echte kleur.

De camera is gemakkelijk te bedienen, na elke foto draai je het wieltje door om een volgende foto te maken. In donkere ruimtes kan je gebruik maken van de flitser.

  • 16 opnamen
  • met flits (lees de instructies op de camera hoe deze te gebruiken)
  • 200 iso

Waarschuwing bij het gebruik van wegwerpcamera’s

Wegwerp camera's zijn een leuke en verrassende toevoeging op uw trouwdag, maar ze zijn niet aan te raden als de belangrijkste methode voor het vastleggen van beelden op deze speciale dag. De onervarenheid van de gebruiker kan grote invloed hebben op het resultaat, evenals factoren zoals lichtomstandigheden, het weer, afstand, enz. Wees realistisch met uw verwachtingen en weet op voorhand dat wegwerp camera's meestal gewoon voor de lol worden gebruikt. Trouwartikelen.nl / Easy2.Invest is niet verantwoordelijk voor het resultaat van de beelden. Voorafgaand aan de verwerking van uw film raden wij u aan in overleg te treden met het bedrijf waar u de film laat ontwikkelen.

Let op: helaas zijn er enkele gevallen bekend van zogenoemde “spliced film rolletjes”. Deze rolletjes zijn bij fabricage als het ware aan elkaar geplakt en dit zorgt ervoor dat het rolletje niet of vrijwel niet ontwikkeld kan worden. Indien dit u treft neemt u dan contact met ons op. De camera zal dan worden vergoed op basis van de aankoopprijs.

9997 Items

Datasheet

EAN
0068180032099

Beoordelingen

Schrijf Jouw beoordeling

Schrijf Jouw beoordeling

16 andere producten in dezelfde categorie: