Retourneren

De retour voorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het gratis naar ons terugsturen binnen de zichttermijn. In Mijn Account vind je een overzicht van welke artikelen je nog kunt retourneren.

Retour voorwaarden

1.    Zowel bij artikelen van Hardwaremania.nl  als bij artikelen van verkopers via Hardwaremania.nl   is er altijd een retour termijn van minstens 30 dagen. Bij artikelen die je koopt bij een particuliere verkoper geldt een retourtermijn van 14 dagen. De retour termijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. 

Meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan heb je geluk: het is bij wet vastgelegd dat de termijn pas ingaat als je alles hebt ontvangen. Deze wet geldt per verkopende partij. Dus als je 2 artikelen van Hardwaremania.nl  bestelt met 1 artikel van een verkoper via Hardwaremania.nl   , start de zichttermijn van de Hardwaremania.nl  artikelen mogelijk op een andere dag. Ingewikkeld? Het belangrijkste is dat jij altijd de maximale zichttermijn krijgt.

 

2.    Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk).

3.    Kleding en schoenen zijn niet gedragen en het labeltje zit er nog aan (voor zover mogelijk).

4.    Artikelen die je niet kunt retourneren:

·         Cadeaubonnen en -kaarten

·         Software abonnementen/producten

·         Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken

·         Audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken

·         Digitale artikelen; ebooks en games

·         Partijen goederen