Over ons

Hardwaremania specialiseert zich als online aanbieder van computerproducten via een uitgebreid assortiment van meer dan 3.000.000 producten op de zakelijke MKB markt in Nederland. Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons aanbod, waarbij een goede prijs, kennis, gemak, snelheid en persoonlijk contact centraal staan. Behalve aan het MKB, leveren wij ook aan consumenten en overheden.

 

Werkwijze

Naast het zoveel mogelijk automatiseren en informeren hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze veelal zakelijke klanten. Het aanbod op de website www.Hardwaremania.nl  is een transparant en volledig overzicht van een breed en diep assortiment dat veelal binnen 1 tot 2 werkdagen leverbaar is. Naast eigen voorraad maakt Hardwaremania.nl ook gebruik van leveranciersvoorraad die binnen 24 uur direct aan je geleverd kan worden door middel van dropshipment. Door slimme automatisering is het eenvoudig om te bestellen via de website van Hardwaremania waarbij je vanaf het inschrijfproces tot de ontvangst van je order goed wordt geïnformeerd door SMS en/of e-mailupdates en een persoonlijk account via  Mijn account.

 

Heb je vragen?

Van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur onze live-chat is open. In overleg komen we graag bij onze zakelijke relaties langs om een persoonlijke toelichting te geven over onze werkwijze of samen een project door te nemen. 

 

Bedrijfsprofiel

De organisatie bestaat uit onderstaande afdelingen:

·Logistiek

·Klantenservice / Aftersales

·Inkoop

·Verkoop

·Development

·Marketing

 

Uitgangspunten

We proberen vanuit innovatief ondernemerschap in een jonge en gemotiveerde organisatie onze kernwaardes continue verder te ontwikkelen. Zo stellen we onze klanten in staat zaken te doen met een betrouwbare en solide webshop waarvan je weet wat je mag verwachten. Ervaar zelf dagelijks de volgende voordelen:

 

Breed en diep assortiment: ruim 11.000 merken en meer dan 3.000.000 producten online

Eenvoudig beheer via 'Mijn account': 24x7 toegang tot alles wat je wil weten over je bestelling

Persoonlijk accountmanagement en telefonische bereikbaarheid

Snelle levering uit zowel eigen voorraad als leveranciersvoorraad (veelal binnen 48 uur)

Betaalgemak via iDeal,  Visa, Mastercard, American Express, Webshop Giftcard, Mister Cash

Zeer eenvoudige website waarop bestelgemak voor onze klanten centraal staat

 

Onze klanten staan centraal

Vanuit onze visie staat de klant volledig centraal. Iedere euro is van gelijk belang. De ontwikkelingen op de websites moeten dan ook leiden naar volledige tevredenheid bij onze klanten. Leren van onze klanten doen we graag. Heb je feedback, vragen en/ of opmerkingen? Stuur ons een e-mail, zodat je bijdrage kan leiden tot verdere verbetering van onze websites.

Onze verkoopafdeling is op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar op het reguliere online-chat of via e-mail op [email protected] 

Mail: [email protected]