1. Hoe lang bestaat Hardwaremania.nl ?

In 2019 is Hardwaremania.nl gestart met het Nederlandse warenhuis. 

2. Wat is Hardwaremania.nl ?

Hardwaremania.nl  is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij Hardwaremania.nl ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. 

3. Wat betekent Hardwaremania.nl  eigenlijk?

De naam staat voor Hardwaremania.nl  ,  Het is een korte, krachtige naam waaruit de energie en uitstraling van onze organisatie spreekt. Het weerspiegelt de kracht van specialisme en service per productgroep met de schaalvoordelen en betrouwbaarheid van een groot label.

4. Waar staat Hardwaremania.nl   voor?

Hardwaremania.nl  werkt continu aan een verrassend en veelzijdig assortiment. Wij geloven dat mensen gelukkiger zijn in een omgeving waarin de gewone dingen net wat meer bijzonder en kleurrijker zijn. 

5. Hoe is het om te werken bij Hardwaremania.nl  ?

De medewerkers zetten zich continu in om optimale shopbeleving, snelle levertijden, een verrassend assortiment en uitstekende klantenservice te bieden. Bij Hardwaremania.nl  wordt gewerkt met passie. Het maakt geen verschil of het de collega is die werkt vanachter de pc, op de weg zit of hoog in de heftruck. Iedereen is gedreven, denkt klantgericht en werkt met plezier! Naast continue stimulans voor ontwikkeling is er alle ruimte voor het delen van ideeën.

6. Kun je een aantal merken uit het Hardwaremania.nl  assortiment noemen?

Bij Hardwaremania.nl   vind je mooie A-merken met kleurrijke en bijzondere producten. In ons assortiment vind je ruim 750 toonaangevende merken zoals: HAY, Muuto, Le Creuset, KitchenAid, Zuiver, Moleskine, Kartell, fatboy, Weber, Brabantia, Dyson, iittala, Jamie Oliver, Simplehuman en nog heel veel meer.

7. Waar is Hardwaremania.nl  gevestigd?

Het hoofdkantoor van Hardwaremania.nl   is centraal gevestigd in Rotterdam,  het magazijn zijn gevestigd in één gebouwencomplex op Airportplein 22 |  3045 AP Rotterdam | .

8. Waarin onderscheidt Hardwaremania.nl   zich?

Uitstekende klantenservice, razendsnelle levering, complete assortimenten en competitieve prijzen.

9. Waarom zou ik samenwerken met Hardwaremania.nl ?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe merken die goed bij Hardwaremania.nl  passen en waarmee we ons assortiment op het gebied van wonen, koken en lifestyle kunnen uitbreiden. Daarnaast gaan we graag samenwerking aan met partners. Het is ons doel om e-tailen naar een hoger niveau te tillen en dat doen we graag met anderen.